Artiklar

Därför valde vi Mellansvenska Takbolaget

Varje år genomför Takbolaget mellan 250 till 300 takrenoveringar. Möt Victoria som berättar varför hon valde att anlita just Takbolaget.

Högt i tak med Hanna

Hanna ansvarar för kundkontakten med de kunder som har ett pågående projekt tillsammans med Mellansvenska Takbolaget. På kontoret i Irsta tar hon emot samtal och mail med frågor och funderingar från såväl befintliga som potentiella kunder. Vi lånar Hanna ett par minuter under fikarasten för att höra vilka vanliga frågor och funderingar hon möter.

Totalentreprenaden som sköter allt

Omfattningen av ett takbyte är många gånger större och mer tidskrävande än vad man kan tro. Att anlita ett seriöst företag som utför totalentreprenader är därför en väl värd investering. Mellansvenska Takbolaget har hjälpt kunder att byta tak i 30 år och har både erfarenheten och kompetensen som krävs för att utföra takbytet åt dig.

Från idé till färdigt tak

Hur lång tid tar ett takbyte? Vad kostar det att byta ett tak? Finns det något jag som kund behöver tänka på? Ett takbyte medför många frågor och funderingar. I denna artikel går vi igenom hur ett takbyte går till när man väljer att anlita Mellansvenska Takbolaget.

Så underhåller du ditt tak

Taket är en av de mest utsatta delarna på ditt hus. Genom att kontinuerligt se efter och underhålla taket förlänger du dess livslängd och undviker onödiga skador på huset. Tobias på Mellansvenska Takbolaget delar med sig av några enkla tips till dig som är husägare.

Taktrender just nu

Går det trender i tak? Givetvis! Precis som med hus överlag så går det trender i vilka takbeläggningar som är populära, även om förändringarna förstås går långsammare än exempelvis trender för fasadfärger. Hanna och Ulrika guidar oss genom de senaste trenderna inom tak.
Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster: