Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Totalentreprenad att lita på


Vi erbjuder takbyten och takrenovering för alla typer av fastigheter för privatpersoner och företag. Vi är ofta anlitade av bostadsrättsföreningar, företag och samfälligheter för större projekt. Är det dags att se över taken på er fastighet? Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och personlig service – välkommen att ta kontakt med oss på Mellansvenska Takbolaget.
hetaarbeten

Certifierade för Heta arbeten

För din trygghet så är vi på Takbolaget certifierade enligt Brandskyddsföreningens Heta arbeten-utbildning. Vi är medvetna om de risker som finns och kan vidta förebyggande åtgärder vid brandfarliga heta arbeten, så att risken för brand eller annan skada minimeras. Vi kan ge tillstånd för heta arbeten samt vara brandvakt och ha kunskaper för att på ett säkert sätt kunna utföra brandfarliga heta arbeten.

Mellansvenska Takbolaget

Västerås

Ödhumlagatan 3
723 55 Västerås
Öppettider: mån-fre 08-16

Tel: 021-440 21 20
E-post: info@takbolaget.nu

Vi som jobbar på Mellansvenska Takbolaget

Tobias Jansryd

Projektledare
070-919 20 70