Vi på Takbolaget har lång erfarenhet av plåttak. Oavsett om du ska lägga nytt eller reparera ditt befintliga plåttak har vi rätt kompetens för att uföra jobbet. Vi erbjuder allt från bantäckningsplåt, takpannor i plåt, byggplåt m.m.

Vårt upptagningsområde omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Takpannor i plåt

Med takpannor i plåt får du en praktisk och stark takbeläggning med det traditionella tegeltakets utseende. Det perfekta valet för Dig som vill förena styrka med elegans.

Profilernas lätta vikt bidrar till en enkel hantering och mindre tyngd på undertaket. Takpannorna finns i många kulörer.

Bandtäckningsplåt

Bandtäckningsplåt är ett tidlöst, formbart och exklusivt takmaterial. I händerna på plåtslagare blir planplåt ett vackert tak på byggnader där materialets stora flexibilitet, höga kvalitet och vackra utseende sätts i främsta rummet.

Vår tunnplåt har en klassisk stil som passar både för eleganta sekelskifteshus och för moderna fastigheter.

Takplåt

Vi erbjuder klassiska lågprofiler tillsammans med trendiga mellanprofiler som har en mycket bra bärighet och attraktiv design.

Oavsett projektets storlek har vi enkla och ekonomiska lösningar. Profilerna är tillgängliga i olika plåttjocklekar, kulörer, oisolerade och isolerade. De produceras i valfria längder för att på bästa sätt passa våra kunders önskemål.