Behöver du hjälp med ditt plåttak?

Vi hjälper er med befintligt plåttak eller monterar nytt

Vi på Takbolaget har lång erfarenhet av plåttak. Oavsett om du ska lägga nytt eller reparera ditt befintliga plåttak har vi rätt kompetens för att uföra jobbet. Vi erbjuder allt från bantäckningsplåt, takpannor i plåt, byggplåt m.m.

Takpannor i plåt

Med takpannor i plåt får du en praktisk och stark takbeläggning med det traditionella tegeltakets utseende. Det perfekta valet för Dig som vill förena styrka med elegans.

Profilernas lätta vikt bidrar till en enkel hantering och mindre tyngd på undertaket. Takpannorna finns i många kulörer.

Takplåt

Vi erbjuder klassiska lågprofiler tillsammans med trendiga mellanprofiler som har en mycket bra bärighet och attraktiv design.

Oavsett projektets storlek har vi enkla och ekonomiska lösningar. Profilerna är tillgängliga i olika plåttjocklekar, kulörer, oisolerade och isolerade. De produceras i valfria längder för att på bästa sätt passa våra kunders önskemål.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby