Om oss

Välkommen till Takbolaget!

Skräddarsydda taklösningar för dina behov

På Takbolaget tror vi på att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina specifika behov. Oavsett om det handlar om takreparationer, takläggning, takomläggning eller takunderhåll, har vi kunskapen och kompetensen för att utföra jobbet med precision och omsorg.

Ett team av experter för bästa resultat

Vårt team består av erfarna takläggare och hantverkare som är välutbildade och noggrant utvalda för att säkerställa att varje projekt utförs på bästa möjliga sätt. Vi använder oss av moderna metoder, beprövade tekniker och högkvalitativa material för att garantera resultat som överträffar dina förväntningar.

Mer än bara ett tak - en helhetslösning

Vi förstår att taket är en viktig del av ditt hem eller företag, både när det gäller skydd och visuell estetik. Därför strävar vi alltid efter att upprätthålla höga standarder och leverera taklösningar som är både hållbara och vackra. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och arbetar tillsammans med dig för att skapa ett tak som inte bara skyddar, utan också förhöjer värdet och utseendet på din fastighet.

Genomgående kundnöjdhet från start till slut

Vårt engagemang för kundnöjdhet sträcker sig bortom själva arbetet. Vi lägger stor vikt vid att ge en trevlig och professionell service genom hela processen. Från den inledande konsultationen till genomförandet av projektet och dess efterföljande support, kommer vi att vara där för att svara på dina frågor och se till att du känner dig trygg och väl omhändertagen.

Kontakta oss för ditt takprojekt

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina takbehov. Oavsett om det handlar om ett mindre reparationsjobb eller en omfattande takomläggning, är vi redo att hjälpa dig. Lita på oss med ditt tak, och vi kommer att leverera enastående resultat som varar i många år framöver.

Välkommen till Takbolaget – din pålitliga partner för taklösningar i världsklass!

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Certifierade för Heta arbeten

För din trygghet så är vi på Takbolaget certifierade enligt Brandskyddsföreningens Heta arbeten-utbildning. Vi är medvetna om de risker som finns och kan vidta förebyggande åtgärder vid brandfarliga heta arbeten, så att risken för brand eller annan skada minimeras. Vi kan ge tillstånd för heta arbeten samt vara brandvakt och ha kunskaper för att på ett säkert sätt kunna utföra brandfarliga heta arbeten.

Se vår reklamfilm

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Takbolaget söker takläggare!

Takbolaget växer ordentligt så vi söker nu dig som är en riktigt duktig takläggare.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby