Plåtarbeten

Rätt plåtval med Takbolaget

Plåt är ett material som förekommer på många ytor och områden i ditt hem, ofta fler än du vet om. Men trots att det är vanligt förekommande är det inte ett lätt material att arbeta med själv.

Vi på Takbolaget erbjuder rådgivning om och hjälp med plåtarbeten. Vi arbetar med olika sorters plåtmaterial, exempelvis metalliserad plåt, aluminiumplåt, kopparplåt och rostfri plåt. Dessa utgör några av de vanligaste sorterna, men vi har även kunskap om de ovanligare sorterna såsom titanzinkplåt, fabriksgrundad plåt och plastmålad plåt. Vi vet vilket material som passar just ditt projekt bäst.¨

Vare sig det gäller tak- eller fasadbeklädnad kan vi svara på de funderingar du har. Vi hjälper dig med allt som berör material, läggning, färgskikt, oxidationsprodukter, vidhäftning och så vidare för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby