Takläggning

Våra tjänster inom takläggning

Vi utför kompletta entreprenader – såväl nyproduktion av tak som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader.

Låt oss sköta takläggningen

Planerar du att lägga om ditt tak? Vi på Mellansvenska Takbolaget AB utför takbyten i alla omfattningar – från små garage och fritidshus till villor, flerfamiljshus, industribyggnader och fastigheter. Med bred kompetens och lång erfarenhet utför vi renoveringar av både tegel-/betongpannetak och plåttak. Vi ser till att ta hand om helheten för dig som kund: vi river bort det gamla, byter ut eventuellt fuktskadade delar såsom takstolar samt lägger det nya taket på plats.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Så går takbytet till i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Varför ska du låta oss på Mellansvenska Takbolaget byta ditt tak

Erfarna takläggare

Med över 30 års erfarenhet och 250-300 takbyten per år kan vi vår sak.

Nöjda kunder

Våra tidigare kunder är vår bästa referens. Kundnöjdhet är viktigt för oss!

Leveransgaranti

Våra takbyten sker alltid som totalentreprenad och vi hjälper dig hela vägen.

När är det dags att byta tak?

Det finns flera tecken som kan indikera att det är dags att byta tak. Här är några saker att tänka på:

1. Ålder

Takets ålder är en viktig faktor att tänka på. De flesta tak har en livslängd på mellan 15-25 år, beroende på vilket material som används. Om ditt tak är äldre än så kan det vara dags att byta ut det.

2. Fukt

Om du har problem med fukt i ditt hem kan det vara ett tecken på att taket har skadats. Inspektera taket och leta efter tecken på läckage, vattenfläckar eller mögel. Detta kan indikera att det är dags att byta tak.

3. Skador

Om du ser att taket har skador såsom sprickor, hål eller skador från vind eller fallande grenar, kan det också vara dags att byta tak.

4. Energikostnader

Om du upplever höga energikostnader kan det vara ett tecken på att taket inte är tillräckligt isolerat. Ett takbyte kan hjälpa till att minska dina energikostnader och öka energieffektiviteten i ditt hem.

5. Utseende

Om ditt tak ser slitet och trött ut kan ett takbyte förbättra utseendet på ditt hem och öka dess värde.

Om du är osäker på om det är dags att byta tak så är du varmt välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Kundreferenser

Totalentreprenad att lita på

Vi erbjuder takbyten och takrenovering för alla typer av fastigheter för privatpersoner och företag. Vi är ofta anlitade av bostadsrättsföreningar, företag och samfälligheter för större projekt. Är det dags att se över taken på er fastighet? Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och personlig service – välkommen att ta kontakt med oss på Mellansvenska Takbolaget.

Tobias Jansryd
Projektledare

Några av våra takbyten

Leverantörer

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby