Behöver du hjälp med altan eller terrass?

Drömaltan med Takbolaget

En altan eller terrass är ett mycket trevligt tillägg till ett hus eller en villa. De är estetiskt tilltalande men även mycket praktiska, speciellt under de varmaste sommardagarna när man kan ligga ute i solen eller grilla och äta middag tillsammans i solnedgången.

Funderar du på att skaffa en altan eller terrass, eller bygga om den du redan har? Vi på Takbolaget kan hjälpa dig med allt från frågor och funderingar till själva byggnationen och materialet. Att bygga en altan eller terrass är ett relativt omständligt projekt om resultatet ska medföra kvalitet och hållbarhet. Därför är det viktigt att du rådgör med experter inom området innan du påbörjar något själv.

Beroende på placering, ditt hus, din mark och många andra faktorer, måste du ha i åtanke att material och förberedelser spelar en viktig roll. All hjälp du kan tänkas behöva finner du hos oss och vi står gärna till din tjänst.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby