Vi gör en grundlig kontroll av ditt tak

Kostnadsfri takkontroll

Dags att byta tak?

Boka in en kostnadsfri takkontroll av oss på Takbolaget. En av våra erfarna takläggare kommer då hem till dig och gör en fullständig kontroll av ditt tak. Tillsammans går ni i lugn och ro igenom behov och önskemål samtidigt som du som husägare kan passa på att ställa frågor till en riktig takexpert. Takkontrollen förutsätter inga åtaganden från din sida och den kostnadsfria offerten som inkluderas i besöket är giltig i 30 dagar.

En kostnadsfri takkontroll från Takbolaget ger dig en unik möjlighet att få en noggrann bedömning av ditt tak utan att du behöver göra några åtaganden. Du kan vara säker på att du får professionell service och att vi tar hand om dina takbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria takkontroll och få en tydlig bild av vad som behöver göras för att ge ditt tak det bästa skyddet och utseendet.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Så går en takkontroll till

Kontroll av riskområden

Vår takexpert kontrollerar takets ytor och konstruktionsdelar, ser över taksäkerheten och granskar vattenavrinningssystemet.

Professionellt utlåtande

Vår takexpert sammanställer kontrollen och går igenom vilka eventuella brister som upptäckts och vilka åtgärder vi rekommenderar.

Kostnadsfri offert

Baserat på takkontrollen skickar vi med en kostnadsfri offert på arbetet som är giltig i 30 dagar.

Kundreferenser

Totalentreprenad att lita på

Vi erbjuder takbyten och takrenovering för alla typer av fastigheter för privatpersoner och företag. Vi är ofta anlitade av bostadsrättsföreningar, företag och samfälligheter för större projekt. Är det dags att se över taken på er fastighet? Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och personlig service – välkommen att ta kontakt med oss på Mellansvenska Takbolaget.

Tobias Jansryd
Projektledare

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby