Att renovera och förnya en husfasad är ett omfattande arbete som kräver mycket planering och eftertanke. För att åstadkomma det bästa resultatet, och framförallt det mest hållbara, är det viktigt att du anlitar kunnig hjälp.

Vi på Takbolaget erbjuder kunskap och service när du vill renovera din fasad. Som följd av de nordiska väderförhållandena kan din husfasad slitas rejält under årens gång. Om fasaden inte sköts ordentligt eller är utformad efter kraven kan mindre skador snabbt bli till större sådana. Vanliga problem såsom slitage och läckor kan lätt leda till problem med ohyra eller mögel. Därför är det viktigt att hålla efter och ta hand om din fasad.

Vi erbjuder erfarenhet och kunskap inom fasadrenovering och allt vad det innebär. Vi ger dig tips, råd och hjälp med bland annat material och design. Vi kan garantera en god service som ger mycket för pengarna. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med det du behöver.

Vårt upptagningsområde omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.