Behöver du hjäp med Fasadrenovering?

Säker och hållbar fasadrenovering

Att renovera och förnya en husfasad är ett omfattande arbete som kräver mycket planering och eftertanke. För att åstadkomma det bästa resultatet, och framförallt det mest hållbara, är det viktigt att du anlitar kunnig hjälp.

Vi på Takbolaget erbjuder kunskap och service när du vill renovera din fasad. Som följd av de nordiska väderförhållandena kan din husfasad slitas rejält under årens gång. Om fasaden inte sköts ordentligt eller är utformad efter kraven kan mindre skador snabbt bli till större sådana. Vanliga problem såsom slitage och läckor kan lätt leda till problem med ohyra eller mögel. Därför är det viktigt att hålla efter och ta hand om din fasad.

Vi erbjuder erfarenhet och kunskap inom fasadrenovering och allt vad det innebär. Vi ger dig tips, råd och hjälp med bland annat material och design. Vi kan garantera en god service som ger mycket för pengarna. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig med det du behöver.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby