Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi besöker dig utan krav på åtaganden

Funderar du på att byta eller lägga nytt tak?

Boka in en kostnadsfri takkontroll av oss på Takbolaget. En av våra erfarna takläggare kommer då hem till dig och gör en fullständig kontroll av ditt tak. Tillsammans går ni i lugn och ro igenom behov och önskemål samtidigt som du som husägare kan passa på att ställa frågor till en riktig takexpert. Takkontrollen förutsätter inga åtaganden från din sida och den kostnadsfria offerten som inkluderas i besöket är giltig i 30 dagar.

En kostnadsfri takkontroll från Takbolaget ger dig en unik möjlighet att få en noggrann bedömning av ditt tak utan att du behöver göra några åtaganden. Du kan vara säker på att du får professionell service och att vi tar hand om dina takbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria takkontroll och få en tydlig bild av vad som behöver göras för att ge ditt tak det bästa skyddet och utseendet.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Så går ett hembesök till

Hembesök & kontroll

Vår takexpert kommer att undersöka takets ytor och konstruktionsdelar, samt granska takets säkerhet och vattenavrinningssystemet. Detta gör vi för att få en helhetsbild av ditt taks nuvarande tillstånd och identifiera eventuella problemområden.

Professionellt utlåtande

Efter att ha genomfört bedömningen kommer vår takexpert att sammanställa sina resultat och gå igenom eventuella brister som upptäckts. Vi kommer att ge dig ett professionellt utlåtande där vi rekommenderar åtgärder för att ta hand om taket och förbättra dess skick.

Kostnadsfri offert

Som en del av vårt kostnadsfria hembesök skickar vi också med en kostnadsfri offert baserad på bedömningen av ditt tak. Offerten kommer att vara giltig i 30 dagar och innehålla en detaljerad beskrivning av de åtgärder som behöver utföras. På så sätt kan du i lugn och ro överväga dina alternativ och fatta ett informerat beslut om hur du vill gå vidare.

Kundreferenser

Totalentreprenad att lita på

Vi erbjuder takbyten och takrenovering för alla typer av fastigheter för privatpersoner och företag. Vi är ofta anlitade av bostadsrättsföreningar, företag och samfälligheter för större projekt. Är det dags att se över taken på er fastighet? Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation och personlig service – välkommen att ta kontakt med oss på Mellansvenska Takbolaget.

Tobias Jansryd
Projektledare

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby