Ombyggnader och tillbyggnader

Ombyggnad eller tillbyggnad? Vi guidar dig

Att renovera, bygga om eller bygga nytt kan vara ett omfattande och ibland mödosamt projekt. Man ska hålla koll på många saker som ritningar, material, färgval med mera samtidigt som man ska se till att alla jobb utförs korrekt och professionellt för att generera ett snyggt och långvarigt resultat. Då behöver man någon inom området som man kan lita på och som kan sin sak.

Vi på Takbolaget erbjuder råd och tjänster när du behöver en förändring i ditt hem. Vi har experter som vet exakt vad du behöver för att renovera eller bygga om i ditt hus, sommarstuga eller annan byggnad. Vi kan även erbjuda råd och tjänster vad gäller tillbyggnader av fastigheter, stora som små.

Utöver det som nämnts ovan tillhandahåller vi också material som är av betydelse vid tillbyggnader och ombyggnationer och vet vad som passar bäst för just ditt projekt. Berätta om dina funderingar för oss och få den hjälp du behöver.

Här finns vi

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vår arbetsprocess i 4 steg

Kostnadsfritt hembesök

Tillsammans bokar vi in en tid där vi går igenom dina behov och önskemål på plats. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

Presentation 
av offert

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din byggdröm.

Byggstart

Nu startar byggprojektet. För att du som kund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

Slutlig Genomgång av utfört arbete

När arbetet är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga.

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby