Takläggare Danderyd

Vi på Takbolaget utför alla slags takarbeten i Danderyd med omnejd – allt från nyläggning av tak till renovering och snöskottning. Vi arbetar med alla slags tak, från tegel till betong och plåt, från sadeltak till brutna tak, halv- och helvalmade tak och pulpettak.

Under arbetets gång ser vi alltid till att ta bort utslitet material. Vi renoverar eventuella fuktskadade takstolar och lägger på det nya materialet. Anlitar du oss utför vi arbetet genom vårt dotterbolag Skandinaviska Roof AB.

Vi är en totalentreprenör, vilket innebär att vi tar hand om alla arbetsmoment, från början till slut. Det gör att du som kund alltid vet vart du ska vända dig med frågor och önskemål. Vårt mål är alltd att skapa högkvalitativa och snygga tak som med minimalt underhåll håller i upp till ett sekel!

Eftersom Skandinavian Roof också arbetar med fönster- och markarbeten kan vi erbjuda totalentreprenad om din fastighet behöver fler typer av arbeten. Genom att anlita en entreprenad blir det enkelt för dig som kund, eftersom du alltid vet vart du ska vända dig om du har synpunkter, önskemål eller frågor.

Kontakt

Du är alltid välkommen att ringa vårt kontor i Västerås på 021-440 21 20 för att ställa frågor, få rådgivning och prisförslag. Du kan också fylla i formuläret du hittar till höger på denna sida, så kontaktar vi dig.

Taktyper och material

Tegeltak

När vi lägger tegeltak i Danderyd använder vi oss alltid av Vittinges tegel som har 10 års garanti mot frostskador, men som med rätt underhåll kan hålla i över 100 år. Lerpannorna ger ett klassiskt utseende som bara blir vackrare med åren. Läs mer om Vittinges modeller enkupigt E13 och tvåkupigt T11. Det enkupiga teglet är Vittinges original, medan det tvåkupiga teglet är en modernare variant.

Betongtak

När vi lägger betongtak i Danderyd använder vi oss alltid av högkvalitativa pannor från Benders och Monier som tål det nordiska klimatet väl. Deras höga hållfasthet, frostbeständighet och vattentäthet är svårslagen. Samtidigt är pannorna smutsavvisande och har en kulörbeständig yta. Vi rekommenderar särskilt Benders betongpanna Jönåker Polar som dessutom har en värmereflekterande yta, vilket ger ett behagligt inomhusklimat. Det går även att lägga Benders betongpannor med integrerade solceller. Läs mer om betongtak här och om betongpannor med solceller här.

Plåttak

Vi på Takbolaget har också lång erfarenhet av att lägga nytt plåttak eller reparera det befintliga. Fördelen med plåttak är att det har en låg vikt, vilket gör att exempelvis takpannor av plåt är lätta att hantera och att tyngden på undertaket blir liten. I Danderyd erbjuder vi allt från bandtäckningsplåt och byggplåt till takpannor av plåt i många olika kulörer. Vi använder oss alltid av Areco eller Lindab som leverantörer. Du kan läsa mer om plåttak här.

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

*” anger obligatoriska fält

Jag är intresserad av följande tjänster:

Vi är verksamma i följande orter

Västerås Örebro Eskilstuna Arboga Köping Fagersta Enköping Danderyd Vallentuna Stockholm Bålsta Järfälla Täby