Behöver du hjälp med ditt plåttak?

Vi på Takbolaget har lång erfarenhet av plåttak. Oavsett om du ska lägga nytt eller reparera ditt befintliga plåttak har vi rätt kompetens för att uföra jobbet. Vi erbjuder allt från bantäckningsplåt, takpannor i plåt, byggplåt m.m.

Vårt upptagningsområde omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

Takpannor i plåt

Med takpannor i plåt får du en praktisk och stark takbeläggning med det traditionella tegeltakets utseende. Det perfekta valet för Dig som vill förena styrka med elegans.

Profilernas lätta vikt bidrar till en enkel hantering och mindre tyngd på undertaket. Takpannorna finns i många kulörer.

Plåttak - Takpannor i plåt

Bandtäckningsplåt

Bandtäckningsplåt är ett tidlöst, formbart och exklusivt takmaterial. I händerna på plåtslagare blir planplåt ett vackert tak på byggnader där materialets stora flexibilitet, höga kvalitet och vackra utseende sätts i främsta rummet.

Vår tunnplåt har en klassisk stil som passar både för eleganta sekelskifteshus och för moderna fastigheter.


Bandtäckningsplåt

Takplåt

Vi erbjuder klassiska lågprofiler tillsammans med trendiga mellanprofiler som har en mycket bra bärighet och attraktiv design.

Oavsett projektets storlek har vi enkla och ekonomiska lösningar. Profilerna är tillgängliga i olika plåttjocklekar, kulörer, oisolerade och isolerade. De produceras i valfria längder för att på bästa sätt passa våra kunders önskemål.


Takplåt

areco-logo2
Areco har ett komplett program av plåt för tak och fasader, avvattningssystem, samt för beslag och tillbehör. Du har näst intill obegränsade valmöjligheter vad gäller profiler, beläggningar och kulörer.

www.arecoprofiles.se

lindab-logo-smaller
Lindab erbjuder ett brett sortiment av effektiva, ekonomiska och estetiska byggnadslösningar för bostäder och kommersiella fastigheter. Ett omfattande produktprogram för takavvattning samt återvinningsbar byggnadsteknologi – lättbyggnadsteknik baserade på återvinningsbara material, designade för snabb, effektiv byggnadsteknik.

www.lindab.se

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

E-post

Telefon

Ev. företag

Intresserad av tjänst:

Region: