Våra tjänster inom takläggning

Vi utför kompletta entreprenader – såväl nyproduktion av tak som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader.

Med bred kompetens inom takläggning utför vi renovering och nyproduktion av både tegel-/betongpannetak och plåttak. Mellansvenska Takbolaget AB är en totalentrepenör som tar hand om helheten åt våra kunder: river bort det gamla, byter ut eventuellt fuktskadade takstolar m.m. samt lägger det nya på plats.

Vi arbetar enbart med produkter som håller högsta kvalitet!

Vill våra kunder ha betongpannor är det Benders, Jönåkerpanna vi lägger. Benders, är bland dom största i Sveriges på takpannor, de miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ger 10 års garanti på sina takpannor. När det gäller tegeltak och tegelpannor, så är det Vittinge Tegel vi lägger. På Vittinge Tegel gäller tio års garanti på frostbeständighet.

När vi arbetar med plåttak så är det självklara valet Areco eller Lindab som leverantör.

Vår största leverantör på papp är Takcentrum och T-Emballage. T-Emballage är experter på produkter som byggfolie, täckfolie, golvskydd, bastufolie, entreprenörspapp.

Vårt upptagningsområde vad gäller takomläggning omfattar Västerås, Stockholm, Örebro, Eskilstuna, Fagersta, Enköping, Bålsta, Sala, Järfälla och Täby.

 

 

Leverantörer


Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

E-post

Telefon

Ev. företag

Intresserad av tjänst:

Region: