Låt oss göra jobbet


Vi utför kompletta entreprenader – såväl nyproduktion av tak som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Utöver takläggning erbjuder vi även tjänster inom renovering, om- och tillbyggnader samt markprodukter med tillhörande tjänster inom stenläggning. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd, och det är något vi ständigt strävar efter.

Placeholder

Takläggning


Med bred kompetens inom takläggning utför vi renovering och nyproduktion av både tegeltak, betongpannetak och plåttak.

Mellansvenska Takbolaget AB är en totalentrepenör som tar hand om helheten åt våra kunder: river bort det gamla, byter ut eventuellt fuktskadade takstolar m.m. samt lägger det nya på plats.

Läs mer om takläggning
Placeholder

Renovering, om- & tillbyggnation


Vi utför byggnation så som renovering, om- och tillbyggnader, nybyggnation, ROT uppdrag.

Är det dags för Er att bygga om, bygga nytt eller renovera så tveka inte utan höra av er för offert. Oavsett hur stort eller litet byggprojektet är så kan vi lova hög kvalitet och service.

Läs mer om renovering
Placeholder

Marksten


Vi erbjuder ett brett sortiment inom markprodukter så som marksten, natursten, plattor, murar, kantstöd och trappor för en trivsam utemiljö, offentlig som privat.

Med lång erfarenhet av markprodukter och många år i branschen kan vi hjälpa dig från idé till färdig stenläggning. Kom gärna och se vår utställning av marksten.

Läs mer om marksten